Image Alt

Werken bij Peutereiland

Werken bij Peutereiland

Starter? Ambitieuze groeier? Ervaren medewerker? Bij Peutereiland krijg jij de ruimte om peuters én jezelf te ontwikkelen. Wij zoeken talent, kwaliteit en enthousiasme!

Stage

Volg je een opleiding en lijkt het je leuk om stage te lopen bij Stichting Peutereiland? Wij bieden studenten graag de mogelijkheid om bij ons ervaring op te doen.

Op alle 15 locaties is het mogelijk om stage te volgen. Om de stagiaires goed te kunnen begeleiden, houden we het aantal stageplaatsen beperkt. Er zijn maximaal 2 stagiaires per groep per locatie.

Welke stagiaires bieden bij een stageplaats

Leerlingen die een stage volgen van een BOL-opleiding op MBO-niveau 3, die opleidt voor de functie van Sociaal Agogisch Werker.

Leerlingen die een stage volgen van een BOL-opleiding op MBO-niveau 2, die opleidt voor de functie van Helpende Welzijn.

Leerlingen die een maatschappelijke stage volgen.

Leerlingen die een snuffel stage volgen.

Leerlingen die stagelopen in het kader van het praktijkonderwijs.

Aanmelding

Er is geen centrale aanmelding. De aanmelding vindt plaats bij de peuterspeelzaal naar keuze. Door middel van een sollicitatiebrief melden mogelijke stagiaires zich aan bij de pedagogisch medewerker van de peuterspeelzaal. De stagiaire wordt uitgenodigd voor een gesprek met de medewerker van de peuterspeelzaal, uit dit gesprek zal moeten blijken of er mogelijkheden zijn voor de stagiaire op de peuterspeelzaal. Het is verstandig om, voordat je de brief schrijft, even telefonisch contact op te nemen met de peuterspeelzaal naar keuze.